Vil du skrive for Barn av Naturen?

Barn av Naturen oppdateres dessverre sjeldent for tiden, da jeg som skriver den har litt for mye annet på tapetet. Derfor leter jeg nå etter skribenter som kan bidra med å fylle siden med nytt innhold.

Jeg kan dessverre ikke tilby betaling i kroner og øre, men jeg kan gi deg annonseinntekter på det du selv skriver, og jeg kan gi deg gratis annonseplass dersom du har en blogg eller nettside du vil promotere. Selvsagt vil du også få link til bloggen din fra hvert innlegg du skriver.

Om du er opptatt av miljø, barns oppvekstvilkår, sunt kosthold, trygg tilknytning og gode naturopplevelser, i tillegg til å være skrivekyndig, og synes dette høres interessant ut, kan du kontakte meg på denne mailen.

 

Om Jeanette

Jeanette er utdannet førskolelærer, og levende opptatt av barns oppvekstvilkår og behov for en levende natur. Hun er selv mor til en treåring.

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

Legg igjen en kommentar

Obs! Reklame vil bli slettet, dersom du ikke er en av våre annonsører.
Klikk her for informasjon om hvordan du kan annonsere hos oss!

CommentLuv Enabled